df
€359,000

Primrose House 06 - Three bedroom villa with sea view

Opis 

Lučići Village je jedno apsolutno prelepo mesto – zapušteno seoce koje je celo restaurirano je udaljeno svega 4km od obale mora, a smešteno u blagom podnožju planine Orjen. Ova čarobna i slikovita zbirka starih kamenih kuća poseduje najspektakularniji pogled na Bokokotorski zaliv i Jadransko more i predstavlja pravu oazu mira daleko od vreve i gužve same obale mora.

Selo je renovirano korišćenjem lokalnih prirodnih materijala i u kombinaciji sa tradicionalnom metodom u gradjevini, pa tako pružaju jedinstven spoj novog i starog – luksuzne vile i stanovi sa svim modernim sadržajima, okruženi su tradicionalnom crnogorskom arhitekturom sa prekrasnim pogledom na more.

U srcu sela, se nalazi glavni bazen bez ivice sa kojeg se prostire fantastičan pogled na dolinu i na sam ulaz Bokokotorskog zaliva. Pored bazena se nalazi wellness centar sa sobama, parnim sobama i saunom. Sve ovo je smešteno među prelepo uredjenim vrtovima.

 

Plan prostorija

An image

Informacije o lokaciji 

Herceg Novi

Na samom ulazu Bokokotorskog zaliva, zvanično jedan od najlepših zaliva sveta, koji se nalazi na samom podnožju Orjena, nalazi se grad Herceg Novi - popularno odredište za lokalno stanovništvo iz Crne Gore kao i za inostrane posetioce. Ovaj grad su opevali mnogi pesnici i njegove lepote na platnu zabeležili mnogi  umetnici.

Ovaj grad je poznat po svojim istorijskim znamenitostima uključujići i tvrđavu na moru Forte Mare, koja datira jos iz 1392, crkvici na centralnom trgu Belavista, kao i po svojim kulama i muzejima. Takodje je poznat kao centar zdravlja i wellness-a, posebno je poznat po čuvenom lekovitom blatu i mineralnim vodenim izvorima. Pored svega toga, poluostrvo Luštica, koje se nalazi u blizini poseduje najbolje plaže u Crnoj Gori, od kojih vas deli kratka (i veoma slikovita) vožnja čamcem preko Kotorskog zaliva.

Bokokotorski zaliv

Bokokotorska ili Bokokotorski zaliv, je mesto očaravajuće prirodne lepote i član udruženja "Najlepsih Zaliva Sveta". To je najjužniji fjord u Evropi –ova prostrana vodena površina u obliku leptira je okružena sa planinskim pejsažom od kojeg zastaje dah.

Ovo mesto je magnet za pronicljive kupce imovine u Crnoj Gori iz inostranstva: bezbroj malih seoskih mesta i gradova krase samu obalu poput prelepog sela Perast koji obiluje očuvanim palatama pomorskih kapetana i mletačkih trgovaca 17.veka. Svaka od ovih palata kao da se takmiči u tome koja od njih će imati bolji pogled na predivan ostrvski manastir Sv.Đorđe.

Na čelu fjorda leži stari grad Kotor, koji je pod zaštitom svetske baštine UNESCO-a  od 1979 godine. Njegove uske uličice izlaze na očuvane trgove, crkve i palate. Upečatljive gradske zidine iz 12.veka se uzdižu i do 200m uz strmu liticu koja natkriljuje grad i čine impresivnu pozadinu za vreme godišnjeg Venecijanskog karnevala u Kotoru.

Mapa Lokacije