df

O Pluto Developments

pluto development logo

Pluto Developments je kompanija koja se bavi izgradnjom i razvojem luksuznih nekretnina na crnogorskom primorju. Sastavni je deo britanske investicione grupacije Pluto Capital, kompanije koja je aktivna u Crnoj Gori od početka 2005 godine i time kombinuje britansko poslovanje i praksu u gradnji sa dubokim znanjem lokalnog područja.

Kombinovani britansko-crnogorski tim ljudi koji radi u kompaniji Pluto Developments, ima veliko iskustvo u projektovanju i izgradnji luksuznih stambenih objekata.

Pluto Developments se ponosi time što radi po najvišim standardima u saradnji sa međunarodno priznatim partnerima i kompanijama koji imaju odan tim ljudi, koji su tu da vaš svaki korak u procesu kupovine učine što lakšim.

Pluto Capital grupacija ima kancelarije u Londonu, Crnoj Gori i Beogradu. Za više informacija o Pluto Capital grupi možete videti ovde:

Pluto Capital

Za više informacija o našim projektima u Beogradu, posetite našu stranicu:

Live in DorcolHarmony apartments

Pluto Developments blisko sarađuje sa pažljivo odabranim partnerima. Explore Montenegro u svojoj ponudi pruža visoko kvalitetne usluge izdavanja Pluto Developments stanova i kuća, usluge reklamiranja i sve do održavanja samih nekretnina. Za više informacija, posetite:

explore montenegro