df

O Crnoj Gori

Crna Gora je bajka koja je vekovima očaravala njene posetioce. Ova neverovatna zemlja kontrasta poseduje najatraktivniju obalu, kristalno čista jezera, slikovite nacionalne parkove i planinske vrhove koji oduzimaju dah.

“Biser Jadranskog mora”, Crna Gora nudi neverovatne raznolikosti – suncem okupane plaže (sa preko 200 sunčanih dana u godini), romantične uvale, šik marine, spokojstvo Skadarskog jezera, dramatične planinske padine, spokojstvo jednog od najvecih Pravoslavnih svetilišta – Manastir Ostrog, izuzetnu mediteransku kuhinju i uzbudljiv noćni život.

Sa toliko toga upakovanog u ovoj maloj zemlji , nije ni čudo što se Crna Gora izgradila kao destinacija koju morate posetiti!

Aktivnosti – Nešto za sve uzraste i svačiji ukus.

buy-property-in-monenegro

Lavender Bay kompleks je dobro pozicioniran pa je tako pogodan za lak pristup neverovatnim spektrom aktivnostima, uključujući i sportove na vodi, pecanje, jedrenje, duge šetnje u prirodi, planinarenje, razgledanje, brdski biciklizam i rafting – pa čak i ronjenje!

Šta više, zimski sportski centar Nacionalnog Parka Durmitor je samo dva sata vožnje od Morinja, preko nedavno završenog magistralnog puta – pa tako zaista možete da preko dana skijate i da se uveče već vratite u Club House na masažu pre večere!

U blizini se nalaze brojni restorani, barovi i kafići u kojima možete uživati, kao i u lokalnim vinima i hrani i u živahnoj atmosferi noćnog zivota. Širok izbor noćne zabave u regionu obuhvata noćne klubove, diskoteke i kazina.

Sa živopisne obale, spektakularni pejsaž se prostire sa plaža ka unutrašnjosti, preko reka i jezera, dubokih kanjona pa do snežno prekrivenih planinskih vrhova. Ova neobična geografija, koja je skladno smeštena unutar njenih uskih granica, pruža niz dramatičnih predela koji ulivaju strahopoštovanje, a sasvim je izvodljivo da uživate u svojim obrocima na sva tri raznorodna regiona u istom danu.